Димитър Рачков спретна умопомрачителен скандал на сценаристите на "Като две капки вода"

От цяла седмица Димитър Рачков не може да си намери място от гняв. Комикът е бесен на сценаристите на "Като две капки вода". Той не може да преглътне резила, на който стана жертва, заради приумиците на сценаристите.

Тя накараха Димитър Рачков и неговият екранен партньор да се появят на сцената голи до кръста. Гледката не беше никак приятна. Комиците демонстрираха хилави тела с бледа кожа.

Именно тази нелицеприятна гледка стана причината за хилядите подигравателни коментари по адрес на Димитър Рачков, които се изписаха в интернет. Комикът не може да си намери място от гняв. Той е бесен на сценаристите заради резила, на който го подложиха в името на рейтинга.

Гневният актьор вдигнал чутовен скандал на сценаристите и се заканил, че повече няма да изпълнява абсурдните им идеи.

[caption id="attachment_444960" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков Димитър Рачков не е на себе си[/caption]

Дори неговата половинка чаровната Мария Игнатова не успяла да го успокои. Блондинката се опитала да го убеди, че изглежда перфектно и не е нужно да се притеснява, научи ПИК.

"Рачков не е на себе си и беснее постоянно. Дори Мария не е в състояние да го успокои", коментират негови колеги.

Това е само една от причините за многобройните коментари по адрес на Димитър Рачков в нета. Той постоянно става обект на коментари заради палавата Мария Игнатова.

Според мълвата, блондинката е с него само, за да си осигури ангажименти в телевизията. Наскоро тръгна слух, че Мария Игнатова има връзка с един от най-известните банкери у нас.

Но тъй като той е семеен, а тя официално се води обвързана с Рачков, двамата се срещат единствено в чужбина. Мария и нейният любим изживяват любовта си далече от любопитните погледи на папараците у нас.

Запознати с аферата й с банкера, твърдят че тя е с комика само заради работата си. Зложелатели на блондинката коментират, че ако не е Димитър Рачков отдавна шефовете й да са я изхвърлили от телевизията.