Драмата в ТВ7 възроди една стара любов

Случилото се в ТВ7 стана причината за възраждането на една стара. Покрай драмата с нахлулите в телевизията частни съдия изпълнители и полицаи, кака Лара е на път да се върне при бившия си съпруг Владо Береану.

Румънският продуцент веднага дотичал пред централата на ТВ7, за види какво се случва. Той скочи срещу полицаите, обвинявайки ги във вандалщина и незачитане на свободата на словото. А всъщност целта на румънеца е била съвсем друга.

Навършилият наскоро 60 години, Владо Береану все още таи  нежни чувства към Лара и само изчаква подходящия момент, за да й го докаже.

Мисията му този път определено е била успешно. Само ден след случилото се в централата на ТВ7, той и кака Лара бяха засечени да си гукат в закътано ресторантче, в близост до офиса на телевизията.

[caption id="attachment_444915" align="alignright" width="300"]кака Лара Покрай драмата с ТВ7 кака Лара е на път да се събере със съпруга си[/caption]

Лазара, както е истинското име на Лара, не се разбира никак добре с настоящия си приятел Веселин, от когото има дъщеричка. Причината за това е, че той постоянно флиртува с по-млади дами и това никак не се харесва на кака Лара.

Нищо чудно покрай драмата с ТВ7 тя отново да се събере с румънеца, коментират запознати. Кака Лара била много впечатлена от начина, по който той я подкрепи и вече сериозно обмисля идеята да се върне при него.

От друга страна Береану отдавна чака да настъпи момента, в който любимата му ще налудува и ще реши отново да се върне в семейното им гнездо.

Напрежението в ТВ7 е на път да достигне връхната си точка. След поредната драма с частната медия, нейни служители се надпреварват във ваденето на компромати срещу Николай Бареков.

Бивш служител на ТВ7 разкри, че докато лидерът на ББЦ е бил на поста си незаслужено високи заплати в порядъка на 4 000-7000 лева са получава Юлия Манолова и Валентина Войкова. В списъка той добави и кака Лара, пише "Всеки ден".