Наскоро омъжилата се Мара Гущерова редовно нарушава закона

Лъскавото возило на Мара Гущерова постоянно фучи из столичните булеварди с мръсна газ. Въпреки, че зад волана на лъскавия джип Рейндж Роувър не е Мария, а нейният шофьор, тя е тази, която трябва да му направи забележка. Но вместо това, тя окуражава подчинените си да правят нарушения на пътя.

Поредната издънка на шофьора й беше документирана от екипа на Николета Лозанова. Снощи в предаването й бяха показани  кадри, на които се вижда как возилото на Мара Гущерова фучи из столицата и не спира дори на червен светофар.

Това не е единственото нарушение на шофьори на семейство Гущерови. Те никога не спазват правилата на пътя и не съобразяват нито с пешеходни пътеки, нито със светофари, научи Хот арена.

[caption id="attachment_444898" align="alignright" width="300"]Мара Гущерова Наскоро омъжилата се Мара Гущерова редовно нарушава закона[/caption]

Въпреки, че постоянно са в нарушение, те нямата проблеми нито с КАТ, нито със шефовете си. Не само Мария, но и нейният съпруг и свекър и подкрепят подобно поведение на пътя. Явно семейство Гущерови мислят, че след като имат пари всичко им е позволено и законите не важат за тях, а само за простосмъртните.

Преди няколко месеца известното семейство отново влезе в жълтите хроники, но този път с едно друго погазване на общо приетите норми. Появи се слух, че Мария и Гущеров са се венчали тайно в "Александър Невски", въпреки съществуващата забрана за извършването на подобни ритуали там.

Говори се, че младоженецът се е разделил с цели 30 000 лева, за да угоди на любимата си и венчавката им да се състои в този храм.

Едва ли сумата за него е проблем, предвид финансовите му възможности.

Явно Гущерови не ги вълнува факта дали нарушават закона и общо приетите норми, или не. Нарушението на пътя, заснето от папараците на Николета Лозанова,  доказва за пореден път това твърдение.