Въоръжена охрана пази Кейт Мидълтън при раждането

Гласувайте за статията

Въоръжена охрана пази Кейт Мидълтън по време на раждането, властите затегнаха контрола

Въоръжени полицаи пазeха Кейт Мидълтън по време на раждането в Лондон и не позволиха и на пиле да прехвръкне без тяхно знание. Изненадващо, с напредването на деня, полицията се увеличи значително, както и тежкото въоръжение.

Принцесата постъпи в болницата рано сутринта, след като бе транспортирана с военен конвой до там.По-късно пред болницата застанаха охранители, които следяха входа. Първоначално режимът на движение около нея не бе особено затруднен, но в последствие се появиха тежковъоръжени полицаи. По всичко изглежда, че ситуацията е наложиха по-сериозни мерки от очакваното.

Както е известно, Лондон в последните седмици е под прицела на терористите и охраната на кралското семейство е засилена. А с раждането на второто кралско бебе, болницата е поставена под допълнително наблюдение. Властите взеха допълнителни мерки, въпреки че решиха да не отцепват района.

Журналистите пък са заели позиции срещу крилото на болницата „Линдо Уинг“ и абсолютно никой не може да мине незабелязан покрай тях. Роялистите също заеха позиция пред болницата, с надеждата да бъдат едни от първите, които ще зърнат кралското бебе.

Кейт Мидълтън постъпи по-рано днес в клиниката в болница „Сейнт Мери“, където роди второто си дете – момиченце. Кралското бебе предизвика истерия по цял свят поради факта, че закъсня с повече от седмица. Говореше се дори за принудително израждане, но не се стигна до там.

Новото бебе е четвърто по ред в наследяване на трона и измества принц Хари и принц Андрю в наследствената линия за британския престол. Независимо, че е момиче. Според специален декрет издаден от кралицата, новото кралско бебе ще носи титлата принцеса на Англия.

Въоръжена охрана пред болницата, където Кейт роди дъщеря си

Въоръжена охрана пред болницата, където Кейт роди дъщеря си

Властите предприеха допълнителни мерки за сигурност

Властите предприеха допълнителни мерки за сигурност

Преди тя да промени начина на титулуване на кралските деца, право на титлата „принц“ имаше малкия принц Джордж, като първороден син на Кейт и Уилям и наследник на трона. Ако Кейт Мидълтън бе родила първо момиче, то, то би носило титлата „лейди Маунтбатън-Уиндзор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар