Англия празнува! Кейт Мидълтън роди принцеса

Англия празнува! Кейт Мидълтън роди принцеса
3.5 (70%) 2 votes

Англия в еуфория, Кейт Мидълтън роди момиченце

Цяла Англия е в еуфория след раждането на Кейт Мидълтън. Британската принцеса роди дъщеря, след като рано тази сутрин постъпи в болницата Сейнт Мери.

От двореца обявиха новината по традиция с глашатай, който застана пред болничното крило и оповести, че херцогинята на Кеймбридж е родила дъщеря. Роялистите, които с дни очакваха появата на новото кралско бебе, се отдадоха на бурни празненства.

Раждането на малката принцеса продължи цели пет часа. След повече от седмица очакване, тъй като Катрин закъсня с термина си, тя най-накрая роди дъщери. Отвеждането й в болницата се случи при засилени мерки за сигурност, като охраната пред болницата осигури пълен контрол по време на раждането. Бяха изградени и специални ограждения, заради тълпата репортери, която обграждаше болницата.

Малката принцеса тежи 3, 713 килограма и е четвърта по ред в наследяване на трона. След специален декрет на кралицата, никой от следващите й братя или сестри, ако се родят такива не може да я измести от линията на наследяване.

Това е второ дете на Кейт и Уилям, които имат син на 22 месеца. Малкият принц Джордж се роди през юли 2013 година в същата болница, в която проплака и сестричката му.

Принцесата носи титлата „нейно кралско височество“, съгласно изискванията на кралския двор. Специален глашатай излезе пред болницата и обяви тържествено новината.

Събитието се превърна в най-чаканото в целия свят и заради факта, че принцесата се роди със седмица закъснение. В момента букмейкърите залагат как ще се казва кралското бебе, като залозите са, че новата принцеса ще носи името или Алис или Шарлот.

Кейт Мидълтън роди момиче

Кейт Мидълтън роди момиче

Изненадващо името на принцеса Даяна изпадна от класациите, въпреки че бе фаворит за име на дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Мнозина обаче предполагат, че то ще бъде използвано като второ или трето име на малката принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Англия празнува! Кейт Мидълтън роди принцеса”

 1. gil

  май 02. 2015

  ЕЙ там имало повече тъпи копелета отколкото у нас!
  Сега ще им вдигнат заплатите и ще им намалят цените!
  Народа понеже е 95% прост и тъп да се стриже!До кожа!
  И да се радва на чуждо щастие!

Добавете коментар