Ани Салич се срамува от най-близкия си човек

Най-добре пазената тайна на Ани Салич излезе на бял свят. Амбициозната новинарка се срамува от най-близкия си човек.

От 10 години тя е скарана с брат си. Ледовете между тях започнали да се пропукват едва през последните месеци. Причината за хладните им отношения е постъпката на брат й, от която тя много се срамува.

От години братът на Ани Салич - Антон работи като международен шофьор в САЩ. Припечеленото зад Океана той влага в недвижими имоти у нас.

Най-близкият човек на новинарката е собственик на няколко апетитни имота в центъра на Благоевград. Освен тях, той притежава  и имоти в столицата и на морето, научи Всеки ден.

[caption id="attachment_444787" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич се срамува от брат си[/caption]

Преди 10 години Антон е бил арестуван на македонската граница. Набиращата популярност по онова време новинарка не желаела по никакъв повод името й да бъде забърквано в скандали. Затова тя прекъснала всякакви отношения с Антон. От тогава тя прави всичко възможно да скрие от околните, че има брат.

Въпреки, че причината за ареста на Антон не е сериозно криминално деяние, амбициозната тв водеща прекъснала всякаква връзка с него.

По онова време братът на Салич искал да получи американско гражданство и тъй като вече бил подал документи за това, не е имал право да се прибира в България. Нашенецът решил да влезе в страната ни нелегално през Македония, но е бил заловен.

Единствената причина, поради която е бил освободен веднага, е фактът, че няма криминално досие.

Преди няколко месеца той се свързал с властната си сестра по повод рождения й ден. Антон успял да трогне непреклонната Ани Салич, изпращайки й сантиментална снимка по повод празника.

В момента тв водещата и той поддържат нормални отношения и дори са решили да стартират съвместен бизнес. Ани Салич купи кръчма в Поморие, която възнамерява да стопанисва заедно с брат си.

Според запознати тя е вложила в бизнес начинанието 50 000 лева, но сумата не е проблем за нея и тя е спечелила толкова от началото на тази година до сега, пише Хот арена.