Йорданка Фандъкова харчи цяло състояние за дрехи

Кой ли би предположил, че скромната Йорданка Фандъкова къта дрехи в гардероба си за над 100 000 лева. Въпреки, че тя не обича да се набива на очи и винаги се облича семпло, оказа се че тя старателно подбира тоалетите, които влизат в гардероба й.

Столичната кметица е една от най-стилните дами у нас, занимаващи се с политика. Въпреки, че трудно би могла да се конкурира със шармантните Мая Манолова и Лили Павлова, по нищо не им отстъпва.

Столичната кметица залага винаги на черния цвят. Повечето дрехи в гардероба й са в черен цвят. Тя остава вярна на стила си дори и в ежедневието и никога не може да бъде видяна облечена в искрящи тонове.

[caption id="attachment_444777" align="alignright" width="300"]Йорданка Фандъкова Йорданка Фандъкова къта дрехи за над 100 000 лева в гардероба си[/caption]

В ежедневието си кметицата също залага на любимия си черен панталон с ръб, който съчетава с обувки на висок ток. Черното сако е идеално допълнение към визията на стилната градоначалничка.

Приближената до Бойко Борисов кметица не крие, че винаги се е обличала по този начин. Още от времето, когато е била директорка на столичното 93-то СОУ тя винаги е блестяла със стил и класа. Още тогава Йорданка Фандъкова се откроявала от колежките с изискания си вид.

Въпреки, че придобивките й в гардероба надхвърлят 100 000 лева, столичната кметица отрича да е шопинг маниачка. Тя сподели, че когато пазарува за себе си, залага предимно на италиански марки. Освен на чуждестранни дизайнери, тя се доверява и на най-известните родни марки за дрехи.

Една от най-скъпите дрехи в гардероба на герберката е палто, струващо 1900 евро. С него тя се сдобила по време на почивката си в Милано преди около година. Йорданка Фандъкова се влюбила от пръв поглед в палтото и решила да си го купи.

Въпреки, че е дала за него почти 4 000 лева, тя не съжалява, тъй като цената му определено си заслужава, пише Хот арена.