Срина я: Виж как Миглена Ангелова „нахрани“ Венета Райкова!

Срина я: Виж как Миглена Ангелова „нахрани“ Венета Райкова!
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова срина русокосата си заместничка Венета Райкова!

Миглена Ангелова захапа колежката си Венета Райкова и новото й предаване „Дневникът на Венета”. Според ексцентричната дама, която вече не е на екран повече от година това е неуспешен опит в студийното присъствие на блондинката.

Според Миглена предаването на русата телевизионерка копира досущ нейното предаване „Искрено и лично”. Реплика е, но не може да стигне оригинала по ред причини. Въпреки че от неговия старт са изминали повече от петнадесет години, то не може да бъде изтипосвано все още в това съвършенство, в което го е направила Миглена Ангелова.

Венета Райкова

Венета Райкова направена на пух и прах от Миглена Ангелова

А и червените дрехи, запазена марка за брюнетката не са подходящи за блондинката „Доспехите ли правят човека рицар?”, пита ехидно, както само тя го умее Ангелова.

Миглена Ангелова разнищва предаването и, като твърди, че концепцията в „Искрено и лично” не е нейна идея. Но разговорите в студиото й и маниера й да бъде едновременно нетърпелива, но и и уважаваща събеседниците си, да е досадна и да прекъсва, но едновременно с това и добре подготвена си е чисто неин терк.

Който обаче изобщо не пасва на нейния „заместител” в ефир. Защото през годините Венета Райкова си е създава съвсем друг екранен образ, който добре й отговаря на темперамента и маниера й на водене, но сега в тези обувки те са и направо чужди. „Не знам защо от ТВ7 са причинили това на Венета Райкова”, не спира да я съжалява Ангелова.

Тя продължава с нападките, добре обвити в дипломация за качествата на Венета Райкова като водеща на новото й предаване. Ангелова е категорична, че едно предаване не може да бъде откраднато, защото автентично го прави личните качества на телевизионния водещ.

Тя е категорична, че знанията, отношението към твоя гостите в студиото, любовта към хората в и извън него, и уважението ти към тях няма как да бъде копирано. Ти или си го носиш, или не и никой на света не може да те научи на това, убедена е Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар