Султанът на Бруней скандализира (Тайния му живот шокира всички)

Султанът на Бруней скандализира (Тайния му живот шокира всички)
4.5 (90%) 2 votes

Тайния живот на султанът на Бруней предизвика невероятен скандал, вижте как живее

По една австралийска телевизия, вчера е била излъчено предаване за живота на един уникален владетел –султанът от Бруней, глава на тази малка южноазиатска държава и неговият екстравагантен начин на живот, който едновременно е в унисон с мюсюлманските религиозни убеждения и не е.

Миналата година в Бруней бе въведен шериата, според който крадците могат да бъдат “наградени” с отрязване на ръката, а прелюбодейците и еднополовите двойки ги чака каменна смърт (бой с камъни). Този закон се прилага за всички, които живеят в Бруней, с изключение на султана и кралското семейство.

Тъй като частите от древния ислямски закон са въведени постепенно, сега Бруней е пред узаконяване на боят с камъни. Журналистите от предаването „60 минути“ на „Chanel 9“, използвайки фалшива самоличност, посетиха тази малка държава, за да проучат колко точно са дебели оковите на режима, който притиска хората, както и да говорят с една жена, която някога е била част от харема на владетеля – султанът на Бруней. Именно тя разкрила лицемерието на султана във връзка с настоящата ситуация в страната.

„Шест месеца се опитвахме да получим разрешение да посетим Бруней и да разговаряме със султана, но бяхме отхвърлени, така че в крайна сметка решихме да отидем като туристи“, разказва журналистката Алисън Легдон.

Тя посочва, че са станали свидетели как една красива страна е под репресия, където на гражданите никога не е позволено да критикуват кралското семейство, преди всичко, защото това е престъпление. Те очевидно не знаят и за неморалното поведение на принц Джефри, по-малкият брат на султана на Бруней.

За него и брат му се говори, че събират красиви жени като играчки, а принц Джефри въпреки всичко успява да извлече от държавата благини в размер на 13 милиарда евро. Според Джилиан Лорънс, американка, която с години преживява в харема на принц Джефри и султанът на Бруней, братята изобщо не са били загрижени за възрастта на момичетата, които подбирали.

Султанът на Бруней шокира с начина си на живот

Султанът на Бруней шокира с начина си на живот

„Лорън е на 18 години, когато влиза в харема, а там вече има между 30 и 40 момичета на възраст от 15 години. Там тя прекара една дълга година. Получава стотици хиляди евро в подаръци, бижута и дрехи. Била добре обгрижвана, само защото се харесвала на принц Джефри“, посочва журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар