Венета Райкова претърпя чутовен провал

Венета Райкова претърпя чутовен провал
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова се разкайва за решението, което взе

Венета Райкова се провали с гръм и трясък. Въпреки трескавата подготовка за завръщането й в ефир, тя претърпя невиждан провал. Блондинката се подложи на диета и дори върна мерките си от моминските години, за да се хареса на зрителите. Но уви.

Тв е отчаяна от неуспеха, който претърпя. Много скоро предаването й ще бъде свалено от ефир заради кошмарно ниския процент на гледаемост. Едва 1% от зрителите пред малкия екран избират всеки ден между 16 и 17 часа да гледат русокосата тв водеща, научи „Галерия“.

Мениджърите на ТВ7 се надяваха, че Венета Райкова ще успее да съживи медията. Предаването й се оказа пълен провал.

Венета Райкова

Венета Райкова претърпя невиждан провал

Според зрителите той бледо копие на последното ток шоу на Меглена Ангелова и предаването на Карбовски.

Заради случващото се, Венета Райкова е изпаднала в депресия. Тя горчиво се разкайва, че напусна Нова тв и не изчака бившите й работодатели да й предложат работа по нов проект.

След като дългогодишното й предаване беше свалено от ефир, тв водещата беше ангажирана покрай „Голяма уста“. Но след като Биг Брадър свърши тя остана без работа. Междувременно Венета получи предложение от телевизията на Цветан Василев и реши да напусне Нова тв.

Тя не успя да преглътне факта, че продуцентите й не я подкрепиха за „Горещо“ и тласнаха обичаното предаване към пропастта.

Зад неуспеха на Венета Райкова се крие не само скучната концепция на предаването, но и смешния й външен вид. Тя стана обект на подигравки и заради стила си на обличане. Зрителите я оприличиха на учителка от соцвремената.

Други коментират, че се е обезобразила в лице заради манията си да изглежда по-млада.

Вероятно предаването й ще бъде свалено преди края на пролетния сезон, коментират из коридорите на ТВ7, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар