Владимир Данаилов се сгоди Преглеждания: 19936

Влади и Вики са заедно от години
0
4/5 - (3 votes)
Извънбрачният син на Стефан Данаилов – Владимир Данаилов, покани баща си на сватба във Флорида

Владимир Данаилов ще вдигне сватба в слънчева Флорида – научаваме от страниците на „България днес”. Младият мъж е поканил и баща си, но все още не е ясно дали големият ни актьор ще може дза присъства на радостното събитие – отбелязва изданието, като се позовава на майката на Владо Ирен Кривошиева, която е в Щатите, за да помогне в подготовката на церемонията.
„В САЩ съм със съпруга си, ще се запозная със сватовете – бащата и майката на Виктория, жената до Влади” – похвали се Ирен. Двамата млади решили да съберат родата и да споделят сериозните си намерения.
„Влади от години живее с Виктория. Тя е идвала многократно у нас, запознавала се е със семейството ни, дори с баща му – Стефан Данаилов. Сега ние направихме обратното” – обясни още Ирен Кривошиева. Тя сподели, че не се обаждала на Ламбо, но смята да поговорят за общия им син, след като се прибере след майските празници в България.

Владимир Данаилов
Влади и Вики са заедно от години

„Стефан е по-близък със сина си, отколкото с мен. Аз само му се обаждам по празници или ако имам повод” – споделя пред изданието Ирен Кривошиева.
29-годишният Владимир Данаилов живее с Виктория в Сарасота, щата Флорида. „Вики работи като преводач във фирма. Известно време преподавах на деца в детска градина във Флорида. Много беше готино. Плановете ми по-нататък са да завърша теология, която съвсем скоро записах. Двамата ще си наемем квартира, когато имаме бебе” – категоричен е Влади. Преди половин година той завърши кинезитерапия, от която си вадеше хляба. Синът на Ламбо е сигурен, че с Вики ще бъдат прекрасно семейство и без някой да им помага финансово.
„Тя е осиновена дъщеря от свръхзаможна републиканска фамилия, но не искам да споменавам имената на родителите й, защото безсмислената завист у нас е твърде голяма” – разкрива Владимир Данаилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.