Венета Райкова се срина след тази случка

Венета Райкова се срина след тази случка
4 (80%) 2 votes

Венета Райкова разкри стряскащо преживяване

Венета Райкова претърпя тотален срив след това, което й се случи.

Телевизионната водеща Венета Райкова разкри в новото си предаване по ТВ7 – „Дневниците на Венета“, че е имала видение, в което се е видяла в предишния си живот като римски войник.
След като се подложила на регресия, пред очите й се появила страшна гледка – видяла как я убиват.

Венета Райкова разкри стряскащо преживяване

Венета Райкова разкри стряскащо преживяване

Венета Райкова разказва притеснена, че за няколко секунди се видяла като мъж, който има шлем на главата и в следващия момент вече била мъртва.
Водещата сподели, че се е решила да се подложи на регресия от страх да не изпадне в някакво притеснително състояние, което да й внуши вредни мисли.
Тя изпитвала сериозни притеснения да не би след като излезе от това състояние да промени начина си на мислене.

Всъщност страховете на Венета Райкова са съвсем основателни, тъй като съществуват терапии по време, на които се вкарват такива мисли, които са в състояние да променят целия ти живот и макар регресията да не е такъв метод, тя все пак била притеснена от последствията.
Венета Райкова разказа, че терапията е продължила 40 минути и през цялото време нито е чувала гласове, нито е имала видения. Единственото нещо, което чувала, бил гласът на човека, ръководещ регресията.

Макар и тя самата да няма обяснение защо се е случило така, сподели, че е плакала през цялото време.
Това, което я притеснява след като е видяла как я убиват е фактът, че й казали, че това ще даде отражение върху сегашния й живот.
Венета Райкова призна, че така и не могла да си извлече поука от тази „случка” и не успяла да избегне нещо, което й се е случило през лятото, но така и не уточни преживяването си.

Запознати припомнят, че в началото на миналото лято водещата претърпя сериозно сътресение, след като се раздели с продуцентите си от „Телеман”, с които работи дълго време покрай предаването „Горещо”, пише pik.bg.

И докато Венета Райкова се опитва да замести на екрана добре познатата ни водеща на „Искрено и лично”, самата Миглена Ангелова призна, че няма никакви намерения да се връща отново на екран и допълни, че вече повече от година се съди с ТВ7, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар