Нечувано: Виж какво направи Ирина Тенчева с Иван!

Ирина Тенчева направи истинско чудо с Иван Христов, който години наред почти не изтрезняваше
0

Иван Христов претърпя коренна промяна! Какво направи Ирина Тенчева с него?!

Иван Христов се е превърнал в абсолютен въздържател. Продуцентът не близвал и капчица алкохол вече четири години. Той дори на купони не посягал към спиртните напитки, а в дома им думата уиски или друга огнена течност граничела с мръсна дума.

Тя била забранена, защото двамата с новата си съпруга Ирина Тенчева, която наскоро му роди сина Самуил се хранели само здравословно. Двойката искала да живее дълго и безпроблемно, затова избрала вече този начин на живот.

Иван Христов
Ирина Тенчева направи истинско чудо с Иван Христов, който години наред почти не изтрезняваше

Те пиели единствено фрешове и шейкове, дори на масата им не присъствала и бирата. Хмеловата напитка употребявали през лятото, но само ако е безалкохолна.

За новият му начин на живот потвърди и бизнес партньора му Андрей Арнаудов. В телевизионно интервю пред „Папараци” опосума потвърди, че колегата му е бил преди по-голям бохем от него, а сега е два пъти по-ревностен въздържател от съдружника си.

Припомняме, че телевизионната водеща дари продуцента с момченце. Това е четвъртото дете във фамилията. Иван Христов има дъщеря Ава от нейната колежка Вихра Петрова. Ирина Тенчева пък има две деца от предишния си брак – дъщеря и син.

Двойката живее под един покрив от доста години и според близки и познати партньорите са се отдали на изключително здравословен начин на живот. Иван Христов и Андрей Арнаудов отново ще си партрират, но този път като водещи в новото шоу по Би Ти Ви „Фермата”, което стартира през тази есен.

Те обещават този нов телевизионен проект да е много зрелищен, който не е правен досега у нас. В шоуто ще участват много популярни лица, които ще се превръщат във фермери, без да използват нито едно постижение на съвременната цивилизация.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.