Неочаквано: Люси Дяковска още страда за Камелия, рискува здравето си!

Неочаквано: Люси Дяковска още страда за Камелия, рискува здравето си!
5 (100%) 1 vote

Люси Дяковска бори мъката си по опасен начин, Камелия още й липсва силно!

Люси Дяковска е залитнала по опасна мания. Червенокосата фурия бори любовна мъка с анаболи. Тя не спира да се тъпче с опасните хранителни добавки, като непрекъснато си прави селфита с това как изглежда. Манията на певицата да изглежда добре не я задоволява само с тренировките във фитнес залата.

Тя се е взела много на сериозно и наистина цели да изглежда перфектно. Според близки до червенокосата звезда това се дължи на самотата, която витае в сърцето й. След като се раздели с меркантилната и невярна Камелия, Люси Дяковска още не успява да си намери сродна душа.

Люси Дяковска

Люси Дяковска се тъпче с вредни вещества от мъка по изгубената любов

Клюката я свърза с немска майка, с която се запознала в местен бар в Германия, където певицата прекарва по-голяма част от времето си заради кариерата си, но явно това е само в сферата на фантазиите.

Според близки до чаровната фурия Люси се поти през ден над фитнес уредите и не спира да участва в различни спортни мероприятия. Тя се е записала в маратон, състезания с колелета и скално катерене. Люси Дяковска никога не е била привърженичка на екстремните спортни занимания.

Явно след като се раздели с голямата си любов Камелия, с която крояха планове дори и да си осиновят дете, нещата са се преобърнали и тя е решила да теши любовна мъка с интензивен спорт.

Дали е така не се знае със сигурност, но Люси Дяковска е известна с това, че лесно не се отказва от нещо, с което за захване. Затова и манията й да изглежда добре е изместила всичко на по-заден план. Певицата харесва това което прави и как се чувства след интензивните тренировки.

Твърди, че това е едновременно адреналин и релакс, и след като прекара няколко часа във фитнес залата се чувства като преродена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар