Прокурор Димо Маджаров с изненадващо разкритие по случая с Валя от Бургас

Прокурор Димо Маджаров посочи, че има огромна пропаст във фактологията
0

Прокурор Димо Маджаров посочи, че има огромна пропаст във фактологията

Прокурор Димо Маджаров обяви, че производството за смъртта на Валя от Бургас е било спряно.
Това обаче далеч не означава, че случаят е приключен, напротив – полицията е натоварена със задачата да търси нови доказателства.

Прокурор Димо Маджаров посочи, че макар всички лица, които имат някаква връзка със случая да са открити, на този етап все още не са изяснени докрай обстоятелствата за трагедията.
За момента не може да бъде отсечено категорично дали Валя от Бургас се е удавила или е станала жертва на престъпление, уточни наблюдаващият прокурор Димо Маджаров.

Прокурор Димо Маджаров посочи, че има огромна пропаст във фактологията
Прокурор Димо Маджаров посочи, че има огромна пропаст във фактологията

Ако бъдат направени някакви нови открития по случая, работата ще бъде възобновена.
Прокурор Димо Маджаров уточни, че има едно прекъсване във фактологията, с която разполагат и никой няма представа какво се е случило през това време – моментът, в който Валя Иванова е слязла от таксито, а след това е открита мъртва.

Макар близките на Валя Иванова да са казали всичко, което са знаели на разследващите органи, тази информация не помага по никакъв начин за завършването на разследването, което да бъде последвано от повдигане на обвинение.
Наблюдаващият прокурор Димо Маджаров посочи, че поради тази причина не могат да излязат и с окончателен акт, за да има някакво становище по случая, пише pik.bg.

В началото на март бе съобщено, че са налице нови факти около случая с Валя от Бургас.
Те дадоха основание на разследващите органи да смятат, че по всяка вероятност в случая са замесени и финансови средства.
Появиха се и редица нови съмнения след поредния прочит на случая от страна на застраховател.
Някои факти и обстоятелства дадоха повод за съмнения, че случаят е бил предрешен и приключен още на 17 април, миналата година – два дни след изчезването на Валя.

Заради множеството съмнения, застрахователите предприеха собствено независимо разследване, което в подобни случаи не е нещо необичайно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.