Кой насини окото на Бойко Борисов? (фото)

Кой насини окото на Бойко Борисов? (фото)
5 (100%) 2 votes

Бойко Борисов изненада с необичайния си външен вид

Министър-председателят Бойко Борисов се появи с насинено и леко подуто дясно око.

Видът му изненада присъстващите на вчерашния КСНС, отбелязва „Офнюз”.
Обективите на журналистическите фотоапарати запечатаха травмата на Бойко Борисов. За момента обаче не са ясни причините за необичайния му вид.
На част от фотосите ясно се вижда, че окото на Бойко Борисов е синьо, докато на други се вижда само подутината.

Бойко Борисов изненада с необичайния си външен вид

Бойко Борисов изненада с необичайния си външен вид

След края на КСНС премиерът Бойко Борисов разочарова военнослужещите, заявявайки, че през следващото десетилетие бюджетът на Министерството на отбраната ще се увеличава с едва 2% от БВП.
Добрата новина (ако изобщо може да бъде определена като такава) е, че бюджетът на Министерството на отбраната няма да бъде намаляван спрямо 2014 година.
Тази година обаче той няма да бъде завишен, тъй като не са предвидени допълнителни финансови средства за военните.

Държавният глава Росен Плевнелиев посочи, че е необходимо да бъдат направени инвестиции в българската армия, за да може да отговори на стандартите на НАТО.
Президентът мотивира това искане с рекордния брой кризи в страната и извън нея, както и усложнената ситуация около България.

Бойко Борисов обаче бе категоричен, че за настоящата година бюджетът на армията не е приоритет и няма начин за отпускането на допълнителни финанси за военните. Това може да стане най-рано през следващата година. През настоящата година приоритетни са сферата на здравеопазването и образованието.
Той заяви, че военнослужещите трябва да търсят увеличението на бюджета от онези, които са им го обещали.

Радан Кънев, който е съпредседател на Реформаторския блок пък заяви, че по време на КСНС темата за оставка на министър Николай Ненчев изобщо не е била включена в дневния ред.
Вместо това програмата министър Ненчев е получила подкрепа от представители на всички партии, присъствали на КСНС, в това число и АБВ. Единствено от БСП не са изявили съгласие по програмата, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар