Ясновидецът Роберто Методиев с шокираща прогноза

Гласувайте за статията

Ясновидецът Роберто Методиев заяви, че ако каже всичко, което вижда за България, вероятно ще бъде арестуван

Участникът от „Мистични истории“ Роберто Методиев направи прогноза за бъдещето на страната ни. Той подкрепи мнението на много от неговите колеги, които са убедени, че България ще бъде спасена от жена вожд.

Методиев заяви, че тази дама ще стане президент и по време на нейното управление ще настъпят по-добри дни за страната ни. Той поясни, че няма представа кога ще се случи това, но е сигурен, че моментът наближава.

Роберто Методиев предсказа нови земетресения. Ясновидецът посочи, че природните бедствия и катаклизми са начин природата да се изчисти от негативното отношение на хората към нея.

Роберто Методиев

Според Роберто Методиев има заплаха от терористична атака в страната ни

Той уточни, че след поредното слънчево затъмнение, Земята е навлязла в нов етап от своето развитие. Това обяснява неразположението и изтощението, от което все повече хора се оплакват напоследък.

Настоящата година е под влиянието на числото 8, което символизира парите, допълни ясновидецът. Той посъветва да не се теглят през тази година. 2015-та  е време за възмездие и всеки, който си мисли, че е недосегаем, ще си получи заслуженото.

Ясновидецът е убеден, че правителството на Бойко Борисов ще изкара мандата си докрай и страната ни ще върви към по-добро.

Роберто Методиев не вижда смяна на културния министър. Според него Вежди Рашидов е най-добрият кандидат за този пост и затова ще остане още дълго на него. Според гадателя, единствената грешка на културния министър е, че не се съобразява с това, което говори.

На въпроса дали страната ни е заплашена от терористична атака, Методиев заяви, че има такава опасност, но ако каже всичко, което вижда, ще бъде арестуван. Той допълни, че няма причина страната ни да бъде обект на терористични атаки и всичко се прави по-скоро за сплашване.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар