„Мога да спра да пия когато поискам“ е заблуда

Гласувайте за статията

Аз живях в илюзията, че мога да спра да пия когато поискам твърде дълго време

отказване от алкохола

„Мога да спра да пия когато поискам“ е заблуда

Моето пиянство е с дълга история, но макар и да пия от доста време, аз не съм алкохолик. Пиех, но пък имах късмета да не променя живота си и да се задържа на повърхността. За тази цел много ми помогнаха жена ми и майка ми, които бяха търпеливи и добри с мен – всичко ми прощаваха. Сигурно заради това, а и най-вече заради себе си, аз успях да се справя и да изляза от омагьосания кръг „мога да спра когато поискам“.

За целта аз започнах да взимам билковите капки „Алкофитал“. Този продукт на мен най-добре ми пасна, защото аз не пиех много, а пиех често. Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. Как става това? Аз започнах да ги взимам, и още след третата доза не само че намалих значително онова, което пиех, но успях и да спра за цели 19 месеца – без никакъв алкохол. За някои това може да е нищо, но за мен си е сериозен успех. Не заради друго, а защото аз разбрах, че може да се живее и без алкохол. Все си мислех, че това няма да мога да го постигна, но ето че макар успях, нищо че времето не е чак толкова дълго. Аз се надявам и искам повече никога да не казвам „мога да спра да пия, когато поискам“.

Н. Димитров

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар