Роси Иванова се завърна с гръм и трясък, заби англичанин

Роси Иванова се завърна с гръм и трясък, заби англичанин
5 (100%) 1 vote

Роси Иванова направи повторния си светски дебют на Руския бал

Роси Иванова за нула време завъртя главата на англичанин на събитието

Роси Иванова се завърна с гръм и трясък. След като дълго време беше извън светлините на прожекторите заради проблеми с дрогата, една от най-красивите носителки на титлата Мис България направи своя повторен светски дебют.

Роси Иванова на Руския бал

Роси Иванова на Руския бал

Това се случи на Руския бал, домакин на който, както винаги, беше Евгени Минчев. Красавицата се появи по-красива отвсякога, в ослепителна червена рокля и успя да покаже на всички, че тъмният период от живота й вече е в миналото. Новата визия на миската не остави безразличен най-голямата звезда на партито – англичанинът Стивън Бауман от групата Блейк, който буквално се залепи за нашенката и не се отдели от нея цялата вечер.

Доста голямата им близост не остана незабелязана от водещият на събитието Драго Драганов, който дори изкоментира, че вече е ясно с кого ще си тръгне тази вечер Роси, видяха от vsekiden.com.

Роси Иванова с англичанина Стив

Роси Иванова с англичанина Стив

Освен Роси Иванова, сред гостите на Руския бал се отличиха бизнесменът Димитър Тодоранов и Ели Гигова, които вече не крият интимните си взаимоотношения. Кристина Патрашкова за пореден път втрещи всички с екстравагантната си визия и тоалет, за който се похвали, че е дело на Долче и Габана. Ива Екимова също беше сред гостите, но се появи без Петрозар.

Балът пък беше посветен на Емил Димитров, а целта му беше да се съберат пари за построяването на паметник на певеца. Инициатива, с която лично паркетният лъв се е заел. В най-скоро време Минчев ще се срещне с кмета на София Йорданка Фандъкова, която също подкрепя строежа на такъв паметник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар