Роси Иванова направи повторния си светски дебют на Руския балРоси Иванова за нула време завъртя главата на англичанин на събитието

Роси Иванова се завърна с гръм и трясък. След като дълго време беше извън светлините на прожекторите заради проблеми с дрогата, една от най-красивите носителки на титлата Мис България направи своя повторен светски дебют.

[caption id="attachment_444398" align="alignleft" width="300"]Роси Иванова на Руския бал Роси Иванова на Руския бал[/caption]

Това се случи на Руския бал, домакин на който, както винаги, беше Евгени Минчев. Красавицата се появи по-красива отвсякога, в ослепителна червена рокля и успя да покаже на всички, че тъмният период от живота й вече е в миналото. Новата визия на миската не остави безразличен най-голямата звезда на партито - англичанинът Стивън Бауман от групата Блейк, който буквално се залепи за нашенката и не се отдели от нея цялата вечер.

Доста голямата им близост не остана незабелязана от водещият на събитието Драго Драганов, който дори изкоментира, че вече е ясно с кого ще си тръгне тази вечер Роси, видяха от vsekiden.com.

[caption id="attachment_444399" align="alignright" width="300"]Роси Иванова с англичанина Стив Роси Иванова с англичанина Стив[/caption]

Освен Роси Иванова, сред гостите на Руския бал се отличиха бизнесменът Димитър Тодоранов и Ели Гигова, които вече не крият интимните си взаимоотношения. Кристина Патрашкова за пореден път втрещи всички с екстравагантната си визия и тоалет, за който се похвали, че е дело на Долче и Габана. Ива Екимова също беше сред гостите, но се появи без Петрозар.

Балът пък беше посветен на Емил Димитров, а целта му беше да се съберат пари за построяването на паметник на певеца. Инициатива, с която лично паркетният лъв се е заел. В най-скоро време Минчев ще се срещне с кмета на София Йорданка Фандъкова, която също подкрепя строежа на такъв паметник.