Алекс Раева излъга Слави Трифонов

Алекс Раева излъга Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов е бесен на Алекс Раева

Слави Трифонов направо е бесен на бившата си изгора Алекс Раева.

Някогашната изгора на Слави Трифонов и вокалистка на „Ку-ку бенд” до последно го залъгвала, че ще се включи в грандиозния концерт по повод 20-годишния юбилей на оркестъра.
В крайна сметка обаче Алекс Раева съобщила на Слави Трифонов няколко дни преди концерта, че няма да участва.

Слави Трифонов е бесен на Алекс Раева

Слави Трифонов е бесен на Алекс Раева

От екипа на Слави Трифонов издават, че е бесен не защото Алекс Раева не се качила на сцената, а защото отначало го уверила, че приема поканата и ще уважи събитието, а след това го излъгала.
Шоуменът бил гневен и заради това, че още в самото начало обявили, че Алекс Раева и Деси Добрева ще пеят заедно и сега изглежда смешно в очите на почитателите си предвид, че е от хората, които държат на думата си.
Шоуменът беснее, че след отказа на Алекс Раева изглежда така, сякаш са си го измислили, за да направят реклама на концерта.

Музикантите от „Ку-ку бенд” разкриват, че заради отказа на Алекс Раева го отнесъл Евгени Димитров-Маестрото, тъй като на него била възложена организацията на бившите кадри на екипа на Слави Трифонов.
Той пък на свой ред се скарал жестоко на певицата, която се оправдала с неотложни лични ангажименти, пише pik.bg.
Междувременно се появи мълвата, че Алекс и DJ Дончо се разделят и може това да е причината за отказа й.

В същото време Камен Воденичаров заяви, че се чувства обиден, тъй като не е бил поканен от Слави Трифонов на юбилейния концерт.
Той изрази възмущението си от факта, че не са успели като големи хора да заровят томахавката и да се покажат като пораснали мъже.
Камен Воденичаров не скри, че е направил опит да се чуе със Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото, но за съжаление се оказал неуспешен. И все пак намира сили в себе си да оправдае постъпката на бившите си колеги, заявявайки, че вероятно са се фокусирали в последните 16 години от работата си, а той е бил част от екипа в първите четири години, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар