Кейт Мидълтън пасти да яде: Виж с какво се похвали „принцеса“ Мария!

Кейт Мидълтън пасти да яде: Виж с какво се похвали „принцеса“ Мария!
5 (100%) 2 votes

Мария се държала като строга господарка с бавачката на малката Марая! Задмина и Кейт Мидълтън по глезотии

Поп фолк певицата Мария си има тунингована гледачка на наследницата си Марая. Жената, която нон-стоп се грижи за седемгодишната дъщеря на чалгарката също се е барнала като работодателката си. Тя се нарича Юлияна и е педагог.

В задълженията й влиза освен да се грижи непрекъснато за малката Марая, но и да й бъде учителка. Това слугинята на миньончето от „Пайнер” го правела вече от две – три години. Досега много малко хора бяха виждали русата Юлияна зад огромните дувари на богаташкия дом на клана Гущерови в квартал ”Бояна”.

Мария

Мария продължава да се изхвърля с „кралския“ си живот, сякаш е със синя кръв

Но отскоро в редица медийни изяви Мария се хвали с професионална гледачка, която добре се грижи за малкото й съкровище. Тя плащала на наемницата четири месечни заплати за почти денонощния й труд, което правело по хиляда и петстотин лева на месец.

Явно това били добри пари за работа от този сорт, защото пенсионираната даскалица била с оформени скули и устни, натъпкани с хиалуронова киселина.

Това ясно си проличало на снимачната площадка по време на великденските празници, където Марая и нейната гледачка присъствали на заснемането на най-новия клип на Мария.
От екипа дори объркали русата дама с майката на фолкаджийката Йорданка, но после грешката се разкрила. Там поднесли на гостите храна, която давали на екипа.

Това бил огромен хамбургер и картофки, които малката Марая с наслада ис хапнала. Въпреки непрекъснатите хвалби на майка й, че дъщеря й се храни само със здравословни неща и никога вредни.

Не остана тайна, че придружителката на Марая е избрана сред тежък кастинг. Над стотина желаещи се явили на своеобразен конкурс, като имали все внушителни кандидатури.

Те били препитвани лично от поп фолк дивата. Мераклийките за работата задължително отговаряли на няколко условия. Те били задължително да са педагожки и то пенсионирани. Да не са от село, а от столицата.

Да нямат грижи по свое семейство, а напълно да се отдадат на малката Марая и изпълняват наставленията на Мария. Юлиана „избила рибата”, защото знаела перфектно английски, а певицата я задължавала да си говори непрекъснато на езика на Шекспир с дъщеря й Марая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар