Това е сънародникът ни, изчезнал при земетресението в Непал

Това е сънародникът ни, изчезнал при земетресението в Непал
5 (100%) 1 vote

Все още няма и следа от Александър след земетресението в Непал

Семейството на Александър от Варна, който изчезна без никаква следа след земетресението в Непал продължава с отчаяните си опити да открие някаква следа за него.

Бащата на изчезналия сънародник след земетресението в Непал е потърсил Външно министерство за информация, но от там го препратили към посолството ни в Индия.
Вероятно се досещате, че на телефоните, които са му дадени, никой не отговаря на позвъняванията.

Все още няма и следа от Александър след земетресението в Непал

Все още няма и следа от Александър след земетресението в Непал

Родителят на изчезналия Александър след земетресението в Непал пита не е ли именно Външно министерство натоварено със задачата да прояви загриженост за безследно изчезнал българин в чужбина и да съдейства за откриването му.
Това е поредното доказателство, че България е пълна с бездушни чиновници и без оглед на ситуацията винаги се прехвърля вината от една институция на друга.

Вече е повече от ясно, че след земетресението в Непал, координацията между Външно министерство и дипломатите ни в Индия отново липсва.
Часове след земетресението в Непал институциите не разполагаха с никаква информация и по стара традиция си прехвърляха вината и задълженията едни на други.

По-късно бе съобщено, че сънародничката ни Кристина Димитрова също е сред изчезналите след инцидента.
Днес обаче стана ясно, че Кристина е жива и здрава.

Българинът, който е бил в епицентъра на земетресението в Непал заедно с трите си деца описва, че е останал с усещането, че планината се е отърсила.
Стоян Маринов обикаля Непал от близо месец с трите си деца, които са между 12 и 19 години.
Той твърди, че дори носачите и водачите са били потресени от случилото се, тъй като за пръв път стават свидетели на подобна стихия.

Стоян описва, че отначало земята леко се разтресла с приглушен грохот и той си помислил, че това е ефектът от падаща в близост лавина.
Няколко секунди по-късно обаче всичко около него сякаш започнало да подскача, било му изключително трудно да стои на краката си и му се наложило да приклекне, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар