Неизвестен факт от миналото на Краси Радков излезе наяве

Неизвестен факт от миналото на Краси Радков излезе наяве
5 (100%) 1 vote

Защо Краси Радков крие това?

Неизвестен факт от любовния живот на Краси Радков излезе наяве. Комикът е имал интимни отношения с Деси Тенекеджиева. Аферата между тях продължила няколко месеца. Това се е случило по време на студентските им години. И двамата следвали в НАТФИЗ, научи „Уикенд“.

И до ден днешен и двамата крият за това и въпреки, че е част от миналото им, не обичат да говорят за връзката си.

Източници на изданието разкриха, че двамата са в много добри отношения и до днес. Самата Деси наскоро сподели, че не може да повярва, че точно Краси Радков, с когото се познава отдавна, се подиграва с нея в скечовете си, пише ПИК.

Краси Радков

Краси Радков крие за връзката си с Деси Тенекеджиева

Изпълнителката заяви, че съди Дългия, тъй като вече й е писнало от постоянните му подигравки. Всяка вечер тя е една от главните героини в скечовете на предаването.

Младата актриса не крие, че често става обект на подигравки заради външния си вид, но приема това по-скоро с усмивка. Въпреки това тя се чувства засегната от скечовете на Слави и най-вече от факта, че Краси Радков я унижава по този начин.

Актрисата недоумява на какво се дължи поведението на шоумена. Тя заяви, че винаги е била в добри отношения с него и никога не са се карали. Деси Тенекеджиева допълни, че това се отнася и за останалите хора от екипа, с които тя никога не е влизала в пререкания.

Изпълнителката е потресена и не може да си обясни на какво се дължи негативното отношение към нея.

За щастие, подигравките които и се налага да търпи, не се отразяват на кариерата й. Актрисата се похвали, че в момента работи предимно за чужди продукции и много скоро й предстои премиера зад граница.

Освен с кино, Деси Тенекеджиева се занимава и с благотворителна дейност. Тя е собственик на фондация, набираща средства за деца таланти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар