Проблеми с раждането на Кейт Мидълтън

Проблеми с раждането на Кейт Мидълтън
5 (100%) 1 vote

Затвориха отделението, в което трябваше да роди Кейт Мидълтън

Редица проблеми се заредиха около раждането на Кейт Мидълтън.

По всяка вероятност ще се наложи раждането на второто дете на Кейт Мидълтън да бъде предизвикано, тъй като вече преносва плода с няколко дни, отбелязва „Дейли Мирър”.
Официално от Бъкингамския дворец са съобщили, че нямат информация за точната дата, за която е насрочено раждането. Мълвата носи, че Кейт Мидълтън е трябвало да роди в четвъртък.

Затвориха отделението, в което трябваше да роди Кейт Мидълтън

Затвориха отделението, в което трябваше да роди Кейт Мидълтън

Ако изчисленията са верни, то по всяка вероятност специалистите в частното родилно отделение „Lindo Wing” в Падингтън вероятно ще обсъдят индуцирано раждане.
Според непотвърдена информация, Кейт Мидълтън все още е в двореца в Кенсингтън.

Пат О’Брайън, който е говорител на Кралския колеж на акушерите и гинеколозите, и консултант-акушер твърди, че предизвиканото раждане е напълно безопасна процедура.
Тя се прилага при бременни жени, които преносват плода или пък изпитват сериозни притеснения около бъдещото си раждане.

Междувременно стана ясно, че отделението, в което Кейт Мидълтън е трябвало да роди втория наследник на принц Уилям, е затворило врати заради супербактерия.
В отделението не се приемат пациенти от седмица насам, след като осем души от там са носители на опасната бактерия, която предизвиква смъртоносни инфекции.

И докато се очаква херцогинята на Кеймбридж да дари всеки момент принц Уилям с второ дете, софтуерен дизайнер прогнозира, че четвъртият претендент за кралската корона ще е с тъмнокафяви очи, леко чипо носле и руса коса.
Той е изградил образа на наследника използвайки специална програма, за да генерира снимки на лицето на второто дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

След като се твърди, че второто дете на Кейт и Уилям ще е момиче, британците започнаха да залагат какво име ще й бъде дадено.
Към този момент най-голям е броят на залаганията за името Даяна, което по разбираеми причини е най-предпочитаното от британците.
Почти 12% от британците са на мнение, че това ще е най-добрият избор на Кейт и Уилям, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Проблеми с раждането на Кейт Мидълтън”

  1. Tatyana Taneva-Georgieva

    апр. 27. 2015

    Сряда ще се роди и ще бъде в единица -ново начало-от номерулогията

Добавете коментар