Елена Петрова реши да заложи на сигурното и се върна при богатия си мъжЕлена Петрова ще трябва да се съобразява с условията на мъжа си

Елена Петрова се върна при мъжа си. Актрисата осъзна, че без стабилния финансов гръб на милионера Аристотелис Фотилас няма как да изкара дълго и решила да го помоли за прошка, уж в името на децата им. Нещо повече, вече от половин година Петрова живее заедно със законната си половинка, но предпочита да не афишира този факт.

[caption id="attachment_444179" align="aligncenter" width="300"]Елена Петрова и мъжът й Елена Петрова и мъжът й[/caption]

Отчасти заради факта, че двамата все още не са изгладили противоречията си и не се знае дали вторият шанс на брака им ще бъде успешен, отчасти заради условията, които гъркът поставил на половинката си, за да я прибере обратно. На първо място богаташът съвсем естествен заявил на половинката си, че ако още един път му кръшне, остава на улицата.

В същото време обаче Фотилас в прав текст казал на Елена, че тя няма никакво право да му държи сметка с кого е и къде е. Което, според близки до семейството, означава, че милионерът възнамерява да кръшка на жена си, за да й върне за унижението, научиха от hotarena.net.

Актрисата нямала кой знае какъв избор и била принудена да приеме условията на мъжа си, ако иска отново да се радва на охолен живот, коментират в гилдията. Истината е, че именно тя решила да сложи край на връзката си с Мартин Макариев, след като осъзнала, че двамата нямат общо бъдеще.

Нежеланието му да я представи публично като своя половинка довело решението на Петрова да се раздели с него. Това се случило много преди Макариев да започне връзка с колежката на Елена Луиза Григорова.