Роси Черногорова знае кой е убиецът на съпруга й Митко ЛудияРоси Черногорова е назовала името на убиеца пред органите на реда, не е ясно защо няма арести

Роси Черногорова знае кой е убил съпруга й Димитър Стоянов, по-известен като Митко Лудия. Той беше разстрелян пред дома си в Пловдив преди около 4 месеца, а манекенката от самото начало е казала на разследващите, че знае кой стои зад покушението. Нещо повече, тя дори е казала името му пред органите на реда, но въпросният човек все още не е арестуван.

[caption id="attachment_444145" align="aligncenter" width="300"]Роси Черногорова знае кой е убил мъжа й Роси Черногорова знае кой е убил мъжа й[/caption]

Младата жена буквално е съсипана от случилото се и вече четири месеца не успява да се съвземе. Митко Лудия беше застрелян на 18 януари пред дома си в пловдивския парт Лаута. За убийството му все още няма задържан, въпреки разкритията на вдовицата му.

Въпреки смъртта му обаче, приятелите му се събраха, за да го почетат, отбелязвайки рождения му ден. Един от най-близките му съратници приживе - вокалистът на Ренегат Константин Кацаров, дори публикува снимка на специално поръчаната торта в профила си във Фейсбук.

Тортата е поръчана специално със снимки на Митко Лудия, а по случай рождения му ден в залата при треньора му Иван Киселаров се събраха десетки хора. Наставникът му разкри, че не може да си обясни кой би посегнал на живота на бившия ММА боец, който бил добър човек и изключително грижовен съпруг и баща.

Разследващите смятат, че причината за убийството е лихварската дейност, която Митко Лудия въртял тайно под прикритието на заложната си къща. Заемите, давани от него, били с огромни лихви и е напълно възможно длъжник, който не е успял да върне кредита си, да е застрелял боеца.