Заки разкри точния си режим за отслабване, който правил чудеса с тялото му!

Заки разкри, че много лесно наддава на килограми. Това изключително много тормозело бившия съдия от Х фактор, затова много внимавал какво слага в устата си, а и доста спортувал. Но за да не дебне непрекъснато калориите, които консумира всеки ден, той решил да заложи на спорта.

Затова дипломираният юрист, по сърце музикант тренирал плуване, играел тенис, карал уейв борд. Велизар Соколов-Заки разкри, че се ужасил от себе си, когато кантара ударил на сто и четири килограма. Това се случило след като претърпял операция на менискуса и се принудил да се обездвижи. Затова не само че спортува, но и вече внимава какво се храни.

[caption id="attachment_444127" align="alignright" width="300"]Заки Заки сподели режима си на хранене, с който изглежда перфектно[/caption]

Музикантът от култовия дует „Авеню” разкри, че не само набляга на здравословното хранене, но и не смесва храните. Той примерно не консумира картофи със свинско месо. Набляга повече на сезонните плодове и зеленчуци, като разбира се пие и много вода на ден.

Стреми се да изпие над два литра и половина течности всеки ден. Има и разтоварващи дни в седмицата, при които се храни само с определен вид плод или със зеленчуци на пара или сурови. По принцип Заки си признава, че избягна месото и то най-вече тлъстото, като свинско. В менюто си той предпочитал повече рибата, както и крехкото телешко месо.

Обичал също и подправките, като знаел за чудодейната сила на джинджифила и куркума, които също помагали да се топят излишните тлъстини. Също отделял изключително много време на спорта и дори при интензивния си, изпълнен с ангажименти ден, ако пропуснел дълго да не тренира се чувствал безкрайно изморен и не отпочинал.

Много му помагат в борбата с наднорменото тегло и лимоните, които той пие по всяко време на деня. Освен с екзотичния си вкус и наличието на витамин „С”, лимоните регулират перисталтиката на чревната флора и не позволяват на организма да трупа излишни запаси, които впоследствие се превръщат в мазни депа.