Джуджи се оказа скрита лимонка, при това неприлично богата!

Джуджи харчи по десет бона на месец за дрехи и обувки. Деляна Малинова, както е истинското име на асистентката на Гала от „На кафе” се обзавеждала само със скъпи обувки и дрехи. Дизайнерското бельо й било слабост и тя не излизала от магазина, без да има по осем-десет броя от вид.

Пухкавата блондинка не жалела средства, за да изглежда добре и всеки ден обикаляла магазините. Джуджи не излизала от там, без да си е купила класна чанта на известен моден дизайнер или маркова дрешка.

[caption id="attachment_444112" align="alignright" width="300"]Джуджи Откъде Джуджи натрупа подобно състояние?! В сравнение с нея Гала е бедна[/caption]

Харчела по цяло състояние всяка седмица, обсъждат я столични продавачки. Те сравняват Джуджи с мутресите, защото си пазарувала само от най-скъпите марки и това било като фетиш при нея. Веселата ко-водеща също си признава, че много обича да харчи за дрешки.

В дома си имала цяла колекция от обувки. Една от стаите й била пълна само с луксозни обувки, много от които дори не си ги е слагала. Телевизионерката обаче харесвала да си ги нарежда, подрежда и много да им се радва.

Джуджи не можела да си представи друг начин на живот и признавала, че изключително много обича да се глези с дрехи и дамски аксесоари.Освен с екстравагантния си вкус, помощничката на Гала стана популярна в последно време с участието си в имитаторското шоу „Като две капки вода”.

Блондинката се кефила, че хората я поздравявали за нейното участие и не спирали да й правят комплименти за това, че добре имитира звездите, в които се превъплъщава през седмицата. Пухкавелката била изключително доволна, че въпреки критиките и негативните оценки из публичното пространство, обикновените хора из магазините, където обича да ходи непрекъснато я подкрепяли постоянно и не спирали да й се радват.

Тя от своя страна също се забавлявала много в шоуто, но признава, че изобщо не били лесни тренировките, които били неизменна част в шоуто „Като две капки вода”.