Имотите и палатите на Анелия скриха шапките на мнозина!

Поп фолк дивата Анелия си е направо баровка. Една от най-рекламираните певици на „Пайнер” е на светлинни години от колежките си по имоти за два милиона лева.

Преди известно време се тиражираше, че чалга звездата Преслава е номер едно в купуване на недвижима собственост, но се оказа, че първото място е за Анелия. Бившата на баровеца Коко Динев разполага с недвижима собственост за два милиона лева, с което слага в малкия си джоб много свои колежки от гилдията.

[caption id="attachment_444031" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия слага в малкия си джоб всичките си колежки[/caption]

Пайнерката била собственичка на доста апетитни апартамента. Имала четири жилища в столицата и то все в баровски квартали. Брюнетката е стопанка на три жилища в квартал ”Лозенец”. Има огромен апартамент от двеста и петдесет квадрата в близост до МОЛ „Сердика”.

Анелия притежава и два магазина, които се намират на изключително атрактивни локации в столицата, от които също взима тлъсти наеми. В момента поп фолк дивата строи и огромна къща в квартал „Драгалевци”. Нейните колежки се питат откъде родената в Стара Загора певица разполага с толкова много пари.

Тя е сред най-оборотните фолкаджийки на „Пайнер” и пее за хонорар от около пет бона, но половината ги дава на продуцента. Въпреки това бакшишите, които взема й са чисти. Тя почти няма празен месец, а програмата й е запълнена до дупка. Освен това Анелия доста често е гост изпълнител и на частни партита, а там хонорарите й са още по-тлъсти, пресмятат завистниците.

В допълнение на това поп фолк звездата се слави, че не е изобщо ларж. Тя се циганила за пари с композитори и текстописци за парчетата си. Ако може да й се направят клиповете без пари още по-добре. Спестявала дори от статистите, като ги уверявала, че щом участват в клиповете й, това си е реклама за тях, дивят се на лукавството й от нейните среди.