Близките на Глория се измъчват заради състоянието й! То се влошава с всеки ден

Поп фолк дивата Глория е изпаднала в тежка душевна криза. Кралицата на поп фолка разправяла, че не я вълнува абсолютно нищо и вече не проявява интерес към нищо. Близките й приятели са в шок от душевната драма на една от най-тиражираните певици на „Пайнер”.

Те подозират, че зад тежкото й психическо състояние пръст има мъж. Те предполагат, че господина, хванал сърцето й е семеен и затова певицата не може да афишира връзката си, което много я измъчвало. Глория изобщо не се показвала с никого пред обществото и не обичала изобщо да разкрива личния си живот.

[caption id="attachment_444014" align="alignright" width="300"]Глория Глория става все по-зле, нищо не я интересува[/caption]

Но при тази връзка ситуацията явно е доста по-сериозна и сега нещата не бил така повърхности, а тя искала задълбаване на отношенията, което явно няма как да се случат и затова фолкаджийката искрено страдала, подозирали приятелките й. Въпреки успешната си кариера обаче поп фолк звездата няма щастие в личен аспект.

Припомняме, че поп фолк дивата имаше връзка със сръбски композитор и нещата изглеждаха сериозни, но разстоянието и шавливостта на приятеля й прекрати любовта на двамата. Наскоро плъзна слух, че бившият й съпруг, който от години живее зад океана има намерение да направи дългогодишната си приятелка своя законна съпруга.

Вестта буквално сломила родената в Русе певица, въпреки че от години тя не поддържа връзка с бащата на дъщеря си Симона Загорова, разкриват нейни близки. Сега пък нова драма в живота на Глория. Тя споменала само, че мъжа до нея я кара да се чувства щастлива, но пък крие името и с какво се занимава.

Което засилва подозрението, че той има семейство и не желае да афишира близостта си с певицата. Това несъответствие карало чалга звездата да изпадне в това душевно състояние, което донякъде обезсмислял живота и изобщо съществуванието й.