Убиецът на Хюлия Маджар си плащал на проституткиИван Тодоров - убиецът на Хюлия Маджар, изперкал от анаболи и стероиди

Иван Тодоров - убиецът на Хюлия Маджар, буквално е изперкал от приема на анаболи и стероиди. Това стана ясно след като бяха огласени мотивите за присъдата 13 години затвор за убиеца.

[caption id="attachment_444017" align="alignleft" width="300"]Иван Тодоров е убил Хюлия Маджар с особена жестокост Иван Тодоров е убил Хюлия Маджар с особена жестокост[/caption]

Тодор, който се е познавал с Хюлия от малък, от години е приемал химически субстанции, за да трупа мускулна маса. Магистратите го определят като човек с изключително много комплекси, които се опитвал да избива с ходенето на фитнес и трупането на мускули. Заради което започнал да пие анаболни стероиди, които пък от своя страна, засилили агресивното му поведение.

Освен това Тодоров доста често е търсел услугите на проститутки, а в колата му беше открита употребена спринцовка с остатъци от вещество, което има редица странични ефекти, сред които повишена агресивност и безпричинно безпокойство, научиха от vsekiden.com.

От аутопсията на Хюлия Маджар става ясно, че момичето е убито с огромна жестокост. Убиецът й е нанасял многократно удари по главата, причинявайки й болезнена смърт. Жертвата се е давела в собствената си кръв и напълно е осъзнавала факта, че ще умре. Магистратите не изключват възможността убиецът да е блудствал с нея.

Тялото на Хюлия е престояло в колата на убиеца й над денонощие, пред той да го изхвърли в лозята по пътя между Варна и Девня. Въпреки тежкото престъпление, Тодоров беше осъден едва на 13 години затвор, тъй като е направил пълни самопризнания и е поискал делото да се гледа по съкратена процедура. Освен това той трябва да заплати и 300 хиляди лева обезщетение на родителите на жертвата си.