Ненчо Балабанов се забърка в поредния скандал

Ненчо Балабанов се забърка в поредния скандал
5 (100%) 1 vote

Името на любимеца на публиката Ненчо Балабанов лъсна в поредния скандал

Любимецът на зрителите Ненчо Балабанов се забърка в поредния скандал. Именно обичта на публиката стана причина за поредната интрига, в която беше замесено името на талантливия актьор. Колегите му от гилдията не могат да се примирят с това, че той е всеобщ любимец.

Ненчо Балабанов се радва не само на обичта на зрителите, но и на благосклонността на журито в „Като две капки това“. Именно това стана причината за непрестанните скандали между участниците във формата.

Положението става все по-напечено. Най-очевидна е враждата между имитатора на Бойко Борисов и Филип Аврамов – Фицата, който не може да преглътне, че комикът спечели сърцата на зрителите още от първия миг.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов в люта война с Фицата

Всъщност в основата на конфликта стои Фицата, който постоянно злослови зад гърба на комика.

Участниците във формата вече шушукат, че Балабанов вероятно е човек на Маги Халваджиян и на това се дължи успеха му в шоуто. Фицата успял да настрои повечето от участниците във формата срещу талантливия имитатор.

Недоволните артисти дори обвиняват гримьорите, че отделят повече време на Ненчо, отколкото на останалите.

Враждата между Фицата и любимецът на публиката става все по-ожесточена. Всеки един от тях постоянно се опитва да прецака другия, отнемайки му от гримьорите или залата за репетиции.

Аврамов не пропускал възможност да подчертае през останалите участници, че имитаторството е най-голямото падение за един актьор.

От скандала между двамата са потърпевши всички участници в „Като две капки вода“. Въпреки, че Ненчо Балабанов се опитва да не обръща внимание на злобните коментари на Аврамов, факт е че обстановката е нетърпима и скандалите между него и Фицата пречат на репетициите и на останалите участници.

Продуцентите се опитват да потушат напрежението зад кулисите, но засега и те не успяват, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ненчо Балабанов се забърка в поредния скандал”

  1. zlatena

    апр. 23. 2015

    Ако тези лъжи ги види Фицата ще умре от смях.Истината е ще Фицата и Ненчо са големи приятели и няма никакъв скандал между тях.Просто жълтите сайтове като пик ,разкрития ,вестник ретро и разни подобни екземпляри които стават само за ползване на тоалетна хартия се чудят какъв ли скандал да спретнат ей така от нищото.Жалко е ще има хора които се връзват на лъжите на такива сайтове и вестници.Ето за това по голямата част от нас Българите престана да купува вестници щото вече почнаха да пишат само лъжи и няма нищо вярно в тях.

Добавете коментар