Крисия Тодорова е спряла да ходи на училище заради ангажиментите си към СлавиКрисия Тодорова е освободена от училище със съгласието на родители й

Крисия Тодорова спря да ходи на училище заради ангажиментите си към Слави Трифонов. Талантливото момиченце от месеци не е стъпвало в школото си, а причината за това е твърде голямата й ангажираност в "Шоуто на Слави". И не само. Както знаете, Дългия гласи грандиозен концерт в Арена Армеец след дни, в който участие ще вземе и малката сладурана.

[caption id="attachment_443967" align="alignleft" width="300"]Крисия Тодорова Крисия Тодорова[/caption]

Поради тази причина родителите й са взели решение да я освободят от занятията й в училище, тъй като са преценили, че те само й пречат и не й позволяват да си почине. Освен, че по тяхно изрично нареждане Крисия е спряла уроците, детето е подложено и на тежък хранителен режим, чиято цел е да запази гласа й във форма. От менюто на талантливата госпожица от Разград са изключени всякакви пикантни храни, а също така и пуканки, чипсове и шоколад, които са любими на всяко едно дете.

Родителите на сладураната обаче са категорични, че детето им трябва да се представи на ниво, както винаги и затова тези жертви са необходими, научиха от hotarena.net. По същия начин стояха нещата и покрай подготовката на певицата за Евровизия. Тогава Крисия отново не ходи на училище, а от меннютото й бяха изключени куп любими за децата лакомства.

Сега, освен, че очакванията са сладураната да е гвоздеят на концерта на Слави, тя ще получи и двоен хонорар за участието си. Т.е. вместо месечните 2 бона, които детето получава за изявите си в "Шоуто на Слави", тя, а покрай нея родителите й, ще приберат четири хиляди лева.