HAARP в Хърватия? (Доказателствата взривиха мрежата) Преглеждания: 99925

Изградиха HAARP система в Хърватия?
6
4.1/5 - (9 votes)

Имали HAARP в Хърватия и управлява ли страната климатично оръжие?

Нова конспиративна теория набира скорост в мрежата и е свързана с климатичното оръжие HAARP. В социалните мрежи се появи информация, че военни в Хърватия са монтирали система за контрол на бурите. И дори бяха представени доказателства за това.

Хипотезата се базира на факта, че с разполагането на бази на НАТО в Хърватия, времето рязко е започнало да се променя. В същото време в едно от най-дивите кътчета в страната изненадващо е изграден шосеен път, има и военен пост, който не пуска никой да проникне там. А на картата в Гугъл ясно се вижда, че има нов обект в района.

Изградиха HAARP система в Хърватия?
Изградиха HAARP система в Хърватия?

„Цветя, които цъфтяха в горещите летни дни, днес виждаме през зимата. Удивително е как топлия пролетен ден може да се превърне в студена зима. В същия момент изчезва шума на птиците, умира живота, а растенията сякаш заспиват“, пише mkd-news.com.

Интернет потребители публикуваха снимки в социалната мрежа
Интернет потребители публикуваха снимки в социалната мрежа

Периодичните наводнения в някога пустинни области, ги превръщат в живи градини, а в другия край на света, житници пълни с живот и влага сега пресъхват и загиват, без изкуствено напояване. Два дни е непосилно горещо, след няколко дни температурата пада. Това се отразява на хората, растенията, животните. Всичко това е част от нашата реалност и вече никой не се пита защо природата буквално “полудява” на определени периоди без причина. И никой не търси причините за проблема.

Гражданин разказва как негов познат е бил спрян от военни при опит да проучи района факсимиле от Фейсбук страницата
Гражданин разказва как негов познат е бил спрян от военни при опит да проучи района факсимиле от Фейсбук страницата  Uklonimo HAARP sa Hrvatske zemlje

„Получавахме сигнали за разполагането на HAARP антени в Хърватия! Доскоро можеха да се намерят и на google map, но от онзи ден са изкуствено изтрити от картата. Колегата ми, който няма да назова, ми съобщи тази новина, след като лично отишъл с автомобил до мястото, за да провери дали това е истина“, разказва потребител в интернет страница.

HAARP 2 haarp 3

„Той отиде да види дало наистина има изградено климатично оръжиев Хърватия, но когато приближил до зоната, където се твърдеше, че е разположен HAARP, на пътя имало охрана от войници, които не позволили по-нататъшно движение. Започнали да го разпитват, какво търси там, така че трябвало да излъже, че е на пикник и че се е загубил. Едва успял да се измъкне.
По-долу можете да видите снимките преди и след като са изтрити доказателствата за присъствието на HAARP в Хърватия на google map, с цел народа да не узнае истината, пише интернет потребител на Фейсбук страницата „Да премахнем HAARP от страната в Хърватия!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара
 1. Димитър Вълчев казва

  Опа

 2. Trendafil Mihaylov казва

  Че пуснете един дрон и вижте какво има там , вместо да пишете глупости ! 21-ви век е !

 3. Quan Chi казва

  zashto v statiqta ima publikuvana snimka ot Alqska ???

 4. Рап Мада Фака казва

  къде

 5. Elegance is the only beauty that never fades. казва

  Защото цялата статия е една голяма измислица 🙂

 6. Quan Chi казва

  Рап Мадафака otvarqsh http://www.wikipediabg.org tam pishesh HAARP i q koq snimka izliza i tam mnogo tochno obesnqvat horata za kakvo se izpolzvat antenite a ne za WEATHER CONTROL ! :))

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.