Гала с невероятен жест към Стефан, той се просълзи!

Магията на любовта за Гала и нейния любим Стефан не е изчезнала. Водещата „На кафе” направи невероятно романтично признание на своята половинка. Под техния общ статус блондинката написа куп прочувствени слова, а любимият й се разплака от умиление.

Поводът беше рождения ден на нейното гадже. Блондинката постна на страницата си в социалната мрежа, че му подарява себе си, като силно се надява тя да е неговия най-желан подарък.

[caption id="attachment_443936" align="alignright" width="300"]Гала След жеста на Гала, трогнатият Стефан не сдържа сълзите си[/caption]

Бившото момиче на късмета и Стефан имат дългогодишна връзка. Двамата вече са заедно цели девет години. В едно интервю чаровницата сподели, че съжалява само едно в тяхната връзка и то е, че не е дарила любимия си мъж с наследник.

Телевизионната водеща има една дъщеря Мари от своята предишна връзка. Преди известно време из публичното пространство плъзна новината, която разпространи самата Гала, че искат с нейния любим да вдигнат сватба. Русата телевизионерка призна, че е силно религиозна и факта, че живеят с нейния любим незаконно, без брак, силно я тормозел. Тя дори разкри, че често молела Бог за прошка, защото двамата влюбени живеят заедно, под един покрив, но съюза не им е скрепен пред очите на Бога в брачното тайнство.

Стефан също призна, че и той като любимата си искал да чуе сватбения марш. Улисани в служебните си ангажименти обаче, те игнорирали мисълта за сватбата и тя била изместена на заден план. Защото една подобна стъпка крие доста отговорности и изисква много време. Но накрая Стефан обаче взел нещата в свои ръце и официално предложил на Гала да му стане законна половинка.

Мари също била много щастлива от това предложение. В началото момичето много трудно приело развода на родителите си, но после свикнала със Стефан, той я предразположил към себе си и сега двамата били много близки, твърди Гала. Бъдещото семейство признава, че иска да остарее заедно.