Диляна Попова в страстни сцени с красавец, ревнува ли Асен Блатечки?!

Диляна Попова отново се завръща към кариерата си на актриса. Една от най-красивите жени играе с модела на модна агенция „Визаж” Владимир Енчев. Двамата участват в най-новото видео на Хардуел. Той е сред най-известите и успешни диджеи на света.

Двойката са главни действащи лица в неговия най-нов музикален проект. Идеята на занятието е да се пресъздаде една вечна и неумираща любовна история, която времето не може да разруши. Някои от кадрите са заснети на връх Бузлуджа.

[caption id="attachment_443932" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова в страстни сцени с красавец[/caption]

Връзката на Деляна Попова с един от най-тиражираните артисти в последно време Асен Блатечки започна именно от киното. Двамата станаха гаджета като снимаха сериала „Стъклен дом”. Тогава между една от най-успешните моделки и чаровния артист пламна любовта.

Двамата дълго криха връзката си, но накрая тя стана факт в медийното пространство, защото Деляна Попова роди син на Блатечки. Малкият носи царственото име Борил. Асен Блатечки има дъщеря тийнеджърка от режисьорката Катерина Горанова, с която той живееше на съпружески начала. Въпреки че Диляна и Асен създадоха наследник, двамата не успяха да заживеят под един покрив.

Тяхната любов се превърна в латино сериал за публичното пространство и след серия раздели и събирания двойката обяви, че не може да живее под един покрив. Оказа се, че свободолюбивия нрав на глезения актьор, по когото припадат жени от различни възрасти не успя да се сработи с чепатия характер на моделката, която не е склонна да го дели с никоя друга.

Асен Блатечки е обещал да се грижи за сина си, както прави и за любимата си дъщеря, но родителите са се разбрали, че е по-добре всеки да си поеме по собствения си път. Затова Асен Блатечки отново се прибра при първата си жена и окончателно даде гръб на красивата манекенка. Диляна Попова остана всеотдайно да се грижи за малкия си син, като съчетава майчинството с дизайнерството и както се разбра сега и с актьорското си умение.