Росен Чолов е имал тайна афера с Мис България Славена ВътоваРосен Чолов глезел Вътова с луксозни подаръци

Росен Чолов е въртял тайна афера с Мис България Славена Вътова зад гърба на жена си Ирена Милянкова. Макар в светските среди да се говореше, че Чолата е луд по съпругата си, от която има четири деца, изглежда съмнителният бизнесмен не е успял да устои на чара на миската.

[caption id="attachment_443918" align="alignleft" width="300"]Росен Чолов и Ирена Милянкова Росен Чолов и Ирена Милянкова[/caption]

Двамата са имали тайна афера преди няколко години, която била старателно прикривана заради семейното положение на Чолов. Той обаче бил сериозно хлътнал по Вътова и непрестанно й засвидетелствал любовта си със скъпи подаръци, издават нейни близки.

Влизането му в затвора обаче прекратило аферата им. Славена отрязала всякакви контакти с него, след като разследващите запорираха имотите и парите му, и се насочи към нов, платежоспособен спонсор. Който успя да омае набързо, да сключат брак и дори в момента е бременна от него.

Става въпрос за Юлиан Цалов, който е известен като българския Вълк от Уолстрийт. 46-годишният мъж успява да открадне над милиард долара от фирмата Креди Сюис Секюритис, където е работел като брокер в САЩ. За което е осъден на 4 години затвор, от които излежава много по-малко понеже се съгласява да сътрудничи на ФБР и им разказва цялата измама.

След излизането си от затвора, той се прибира в България с няколко десетки милиона, получени след споразумение с федералните, научиха от hotarena.net. По това време се среща и със Славена, която вече е прекратила отношенията си с Чолата заради ареста му.

Двамата се ожениха набързо, изненадващо за всички, а малко след сватбата обявиха, че очакват и първото си дете. Съпругата на Чолов - Ирена Милянкова, също го заряза и вече си има нов.