Криско разкри подробности за гаджето си, за жалост на фенките му!

Рапърът Криско има твърдо становище за любовта и жените до него. Скандалният певец разкри, че жените искат да са до него, защото е именно Криско. Ако обаче имат претенции да са с Кристиян тогава изпитанието е още по-огромно, заяви още певеца.

В студиото на Нова телевизия той разкри, че има определени изпитания, през които преминават неговите момичета. Той шокиращо разкри, че ги подлагал на тях, за да види дали са за него. В момента габровеца си имал момиче, но все още не можел да афишира връзката си с нея, защото преминавала през тестов период.

[caption id="attachment_443870" align="alignright" width="300"]Криско Криско призна, че още тества новото си гадже[/caption]

Рапърът Кристиян Талев, както е истинското име на Криско добави също, че прекалено много харесва жените, за да има предпочитания към собствения си пол. Той си падал много по представителките на нежната половина на човечеството и затова изобщо не залитал по мъжете.

Това били само писанията на жълтите издания и който не вярвал на неговата дума, е готов да го докаже, защото не се притеснява от истината. Но още една максима изповядва певеца. И тя е, че жените, които са до него трябва да си заслужат подаръците. Едва когато е сигурен в това, Криско правел подаръци на своите любими.

Рапърът, който е един от най-успешните участници в имитаторското шоу „Като две капки вода” сподели, че там хората виждали истинското му лице.

Изключително въздействащо бе последното изпълнение на Криско като вокалиста Дими от група „Сленг”. Умелото му интерпретиране на песента „ Мой свят” докара много сълзи в очите на публиката и на журито. Хилда Казасян стана на крака и заяви разплакана, че приликата с музиканта е невероятна. Изпълнението на песента от Криско докара също одобрението и на останалите членове от журито. Развълнуван рапъра призна, че това шоу му дава много и той наистина го е очаквал с нетърпение. Както и че се радва, че е част от него.