Николай Бареков е имал тайна афера с чалгаджиийкатаНиколай Бареков и Роксана са се срещали тайно в офиса му в ТВ7

Николай Бареков е въртял тайна афера с певицата Роксана! И не само това. Лидерът на България без цензура е бил толкова хлътнал по чалгаджийката, че дори е платил целия масраф по снимките на един от клиповете й, който се е състоял в едно от студията на ТВ7. По времето, през което настоящият евродепутат беше изпълнителен директор на медията.

[caption id="attachment_443850" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков е имал връзка с Роксана? Николай Бареков е имал връзка с Роксана?[/caption]

Запознати издават, че журналистът се е бръкнал с над 20 бона, за да угоди на любовницата си, които пари е извадил не от собствения си джоб, а от касата на телевизията, научиха от hotarena.net. Освен това двамата редовно си организирали срещи в офиса му в медията, под предлог, че уж трябва да разговарят за работа. Служители в ТВ7 разказват, че Роксана пристигала буквално сякаш е царица на телевизията и оставала с часове в офиса на шефа. Като през това време никой нямал право да влиза вътре и да ги безпокои.

Именно Николай Бареков бил този, който настоял Роксана да влезе в Къртицата. Певицата се дърпала, тъй като усещала, че това шоу не е за нея, но Бареков настоял, изтъквайки, че по този начин двамата ще се срещат необезпокоявани от мъжа на звездата. Действително, по време на престоя си в риалитито, Роксана не е прекарал и една вечер в базата, разкриват хора от екипа.

Всяка вече гардовете на журналиста я вземали след края на живите предавания и сутрин я връщали. Пак Бареков е този, който урежда Рокси да е плаща никакви неустойки на предаването, въпреки, че напусна по своя воля и според договора си трябва да плати глоба за това. Роксана обаче се разминава единствено с връщането на хонорара си от 70 бона, който е сред най-високите. И който й е уреден отново от любовника й.

А причината за решението й е добре известна - бременност, която в последствие певицата прекрати. Тъй като, според слуховете, бебето е било от Бареков.