Дъщерите на Фатик - Александра и Адриана, не могат да се понасят Дъщерите на Фатик не могат да разделят огромното му наследство

Дъщерите на Фатик са в див скандал помежду си. Двете наследнички на застреляния мафиотски бос - Адриана и Александра, са се изпокарали заради едно от огромните жилища, останало им в наследство от баща им.

[caption id="attachment_443845" align="alignleft" width="300"]Дъщерите на Фатик в див скандал помежду си Дъщерите на Фатик в див скандал помежду си[/caption]

Жилище, което майка им Адриана, наскоро продала за 300 хиляди лева. Именно тези пари са в основата на разпрата между двете сестри. Майката задържала 200 бона за себе си, а останалите 100 изпратила на Александра с мотива, че тя в момента е в Ню Йорк, където се мъчи да гради кариера на актриса. И тези средства са й необходими за живота в големия метрополис.

Така за Адриана не останало абсолютно нищо, а майка й обяснила, че в момента на нея не й трябвал толкова много пари, тъй като получава солидна издръжка. Подобно обяснение обаче никак не се понравило на Адриана-младша и тя не си направила труда да прикрие разочарованието си. "Защо на нея (Александра) винаги трябва да й се угажда на глупостите, а за мен да не се мисли", негодувало младото момиче пред приятелите си.

Заради въпросните пари в момента двете сестри изобщо не си говорят и са прекратили всякакви контакти пoмежду си, научиха от hotarena.net. Според близки до семейството, не само парите, но и разликата в характерите, си казва своето.

Малката Адриана била пълно копие на Фатик и опитвала да постигне всичко с интриги и задкулисни ходове. Докато сестра й, която завърши колеж в Англия преди да отпраши за САЩ, се славела с открития си характер.