Капките Алкофитал освободиха брат ми от алкохолната зависимост

Гласувайте за статията

Имам по-голям брат, който успя да се освободи от алкохолната зависимост, благодарение на капките Алкофитал

alkoholna-zavisimost

Когато преди около 3 години за първи път поръчахме капките Алкофитал от сайта www.alkovital.com брат ми имаше много сериозни проблеми с алкохола. Тогава точно се беше върнал от Германия, където работеше в строителството. Там, а и преди това като си беше в България, не е имал проблеми с алкохола. Пиеше, но като всички хора. Малко след като се върна обаче, той започна да пие повече. Когато го питах защо, той ми казваше, че просто разпуска, и че не е нещо сериозно. После, като мина време, започна да се оправдава, че пие, защото не може да си намери работа, и че живота тук не е като в Германия. Може би прехода се оказа труден за него, но не може да се търсят само оправдания, без да се прави нещо, за да се реши проблема.

След това стана така, че той си намери работа. Когато питах как е, той казваше, че е много доволен, но въпреки това продължи да пие. Тогава си дадох сметка, че трябва да се направи нещо, защото, ако алкохолната зависимост не изчезне, ще се появяват нови, по-сериозни проблеми.

Така започнах да му давам капките Алкофитал, като аз му ги давах без той да знае. Тайното лечение на алкохолната зависимост на брат ми даде резултат едва след една година, и днес той вече не пие така, както пиеше преди. Мисля, че с времето и това ще изчезне, като съм абсолютно убедена в това, защото виждам колко добре му се отразяват капките Алкофитал.

Камелия Горанова от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар