Ирена Милянкова предаде Чолата, но как ли ще реагира той?! Близките й притеснени

Ирена Милянкова слага край на брака си с мафиота Росен Чолов. Той е известен и няколко пъти арестуван за търговия на жива плът и за склоняване на жени да упражняват най-древната професия. От брака си с боса на подземния свят актрисата и модел има четири деца.

Героинята от сериала „Под прикритие” вече говорила с юристите и събира необходимите документи за развода. Когато това стане официално, най-вероятно Ирена Милянкова ще получи родителски права над наследниците си, а екс съпруга й ще трябва да плаща за тях солидна издръжка.

[caption id="attachment_443783" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова влюбена, но Чолата едва ли ще остави нещата така[/caption]

Моделката, която имаше своята първа роля в киното с култовия сериал вече била безумно влюбена в нов мъж. Двамата се запознали на края на 2014-та и вече от месец не крият връзката си.

Новият любовник на манекенката бил дори известен на благоверния, който продължавал да търка наровете в ареста. Според близки до Милянкова, 29-годишната разградчанка била луда по 40-годишния бизнесмен. Той бил търговец на бижута и имал и няколко магазина в столични молове.

Бдителни папараци дори са успели да изловят доста горещите свалки между двамата. Според столични бръмчалки Ирена Милянкова показала любовника си в елитен столичен клуб. Там двамата се отдали без срам на горещи ласки.

Но тъй като дамата попрекалила с алкохола, половинката й се постарал да я прикрие от доста любопитните погледи и да я изведе навън. Тези, които вече са виждали новия на моделката твърдят, че той доста прилича на съпруга й. Като него имал гола глава, но бил с около двадесетина килограма по-лек и имал по-изразителни черти от Росен Чолата.

Ирена Милянкова паряса Чолата след като сметките му бяха спрени и тя буквално бе оставена сама с четирите им деца, разкриват близки до манекенката. На нея й дотегнало да се прави на примерна съпруга, която чака любимия й да излезе от затвора и затова решила да потърси утеха другаде, на по-сигурно място, одумват я зад гърба й столични бръмчалки.