Слави Трифонов е ненадминат рекордьор

Слави Трифонов е ненадминат рекордьор
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов ще добави към сметката си 1 милион лева от концерта

Оказва се, че Слави Трифонов е ненадминат рекордьор по печелене на пари.

Шоуменът ще спечели от грандиозния концерт, който е планиран за 25 април в зала „Арена Армеец” 1 милион лева.
Тлъстата сума Слави Трифонов ще добави към сметките си само за два часа на сцената, твърдят хора от музикалната гилдия.
В. „Галерия” отбелязва на страниците си, че шоуменът, който е пионер на българския шоубизнес, е успял да превърне пеенето в истинска машина за печатане на пари.

Слави Трифонов ще добави към сметката си 1 милион лева от концерта

Слави Трифонов ще добави към сметката си 1 милион лева от концерта

Междувременно стана ясно, че скандалът между Слави Трифонов и певицата Деси Тенекеджиева се разгаря с пълна сила.
Тя изригна във Фейсбук срещу списание Lovestyle, което преди няколко дни публикува на страниците си, че възнамерява да съди шоумена.
Според публикацията, Деси Тенекеджиева щяла да заведе съдебен иск срещу Слави Трифонов заради скечовете в шоуто, които непрестанно я осмиват.
Деси Тенекеджиева обаче е категорична, че тази информация няма нищо общо с истината.

Певицата подчертава, че не е давала интервю за въпросното списание и допълва, че й е много обидно да публикуват неща, които уж са излезли от нейната уста.
Тя посочва, че за разлика от много други известни личности, е човек на действията и ако е решила да прави нещо, ще го направи, без да тръби.
Към днешна дата времето на Деси Тенекеджиева е заето с много по-важни неща като връчването на наградите „Стоян Камбарев”, както и с наближаващата премиера на филма „Le Voyage“, в който си партнират със световноизвестния актьор Жерар Депардийо.
На Деси Тенекеджиева й предстои да се снима в нова световна продукция от голям мащаб, а освен това времето й е изпълнено с работата й не само като актриса, а и като режисьор и продуцент.

Що се отнася до „изтънчения хумор”, демонстриран в „Шоуто на Слави”, певицата посочва, че не желае да коментира и ще предприеме действията, които смята за необходими, без да уведомява пресата за това, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар