Алкохолът е най-големия враг на любовта

Алкохолът е най-големия враг на любовта
5 (100%) 1 vote

Алкохолът съсипва здравето, убива самоуважението, прави те на парцал

алко1 Колкото и грубо да звучи, алкохолът е средство за бавна смърт. Лошото е, че докато умра обидих, разплаках и загубих все скъпи хора. Лошото е, че станах за смях. Лошото е, че унищожих репутацията на семейството ми, моята собствена – всичко! И приятелка нямам заради тъпия алкохол! И ако всичко това е в миналото, благодарение на алкохола, и ако всичко това е лошо, то има едно хубаво нещо – заедно с онова, което обичах алкохола също е в миналото. Аз отказвам алкохола!

За съжаление не мога да кажа, че съм го отказала напълно. Имам моменти, в които пак пия, но не толкова, колкото преди. Контролирам се сам и с капките Алкофитал. Билковите капки Алкофитал ги открих в интернет, докато се опитвах да открия някакъв адрес или сайт на Анонимните алкохолици. Случи се така, че за един ден намерих това, което ми трябва, и започнах. Не е лесно, но аз и не съм мислил, че ще е лесно. Правя го не толкова заради някакъв имидж или обществено мнение, а защото искам да си върна любимите хора, да живея пак както преди, да съм спокоен и да уважавам себе си. Мисля, че дори и само заради последното си заслужава.

Павлин от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар