Лъсна кукловодът на Михаил Миков

Лъсна кукловодът на Михаил Миков
5 (100%) 2 votes

Михаил Миков е кукла на конци на Сергей Станишев

Оказва се, че председателят на БСП Михаил Миков не управлява самостоятелно партията, а е послушна кукла на конци.

В такъв случай възниква въпросът кой е неговият кукловод.
Запознати разкриват, че докато Сергей Станишев контролира без никакви проблеми цялото ръководство на БСП, изземвайки функциите на Михаил Миков, партията няма да спре стремглавото тичане по пътя към разпад и ликвидация.

Михаил Миков е кукла на конци на Сергей Станишев

Михаил Миков е кукла на конци на Сергей Станишев

По време на 48-я конгрес на партията не бяха взети никакви важни решения, тъй като бесепарите се занимаваха основно със себе си и най-вече с консолидацията на твърдото на пръв поглед ядро, което отдавна е станало доста рехаво.

Сергей Станишев налетя на „другарите” си със стари номенклатурни трикове, с цел да доведе до успешен край започнатото от него, а именно тоталното унищожение на социалистическата идея.
Някои съзряха, че зад действията на Сергей Станишев се крие опит за създаване на нова глутница от жадни и гладни, на които отново да се лепне етикет „леви”.
И всичко това отново ще е услуга на олигарсите, които с пълна сила ще могат да се възползват от новосъздадената лява вълна.
Дори и през ум не е минавало на бившия лидер на БСП, че това е невъзможно, ако той не застане начело на тази глутница.

Успешен нов ляв проект би могъл да се направи отдолу с хора от реалния сектор, които имат зад гърба си поне един ден трудов стаж, а не да се следва неолибералния модел, който ПЕС и неговият лидер Сергей Станишев правят неуморими опити да наложат отново.
В никакъв случай не може да бъде счетено за нормално човекът, който е създал редица проблеми, сега да прави мизерни опити да ги разреши.
Нито един от червените другари не се замисля каква е реалната обстановка в страната, камо ли официалният й лидер Михаил Миков.

Обществото ни вече не се вълнува от ляво и дясно, а иска от управляващите сигурност, работа, достойни доходи и социална справедливост, а не докато едните се бъхтат цял живот за мизерна пенсийка, други прослойки на обществото като ромите например да живеят цял живот от помощи, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Лъсна кукловодът на Михаил Миков”

  1. Niki Radev

    апр. 20. 2015

    ВИЕ СТЕ ТЪПИ КАТО ГАЛОШ. ВИЕ СТЕ ОТ ПАРТИЯТА КОЯТО ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА, НО ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ СМЕТКАТА СКОРО. МОЖЕ БИ СТЕ В ЮНОШЕСКА ВЪЗРАСТ И НЕ СТЕ ЖИВЯЛИ КОГАТО ГОСПОД ХОДЕШЕ ПО ЗЕМЯТА И ИМАШЕ РАБОТА И ВСИЧКИ ДРУГИ ОБЛАГИ ЗА НАРОДА, НО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА ТОВА ВИ ПЛАЩАТ КАПИТАЛИСТИТЕ. СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА СВОБОДА НА НАРОДА.

  2. ивайло манолов

    апр. 20. 2015

    КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЧЕРВЕНОПРАШКОВ СЕРГЕЙ-НИКАКАВИ ИДЕИ,САМО ГЛУПАВ УКРАИНСКИ ИНАТ И САМОВЛЮБЕНОСТ,А МИКОВ Е ЕДНО ПИЯНДЕ,И ТОЙ НЕ Е ЧЕРВЕН,ЛЯВ-ТОЙ Е ОТ КЪДЕТО ТЕЧЕ МЕДЪТ…

Добавете коментар