Хранителният режим на Камелия дава удивителни резултати!

Поп фолк певицата Камелия може да сложи в малкия си джоб доста по-младите си колежки. За своите четиридесет и четири години русата фурия изглежда като на двадесет години. Певицата, която стартира самостоятелна кариера и се отдели от музикалния гигант „Пайнер” изглежда доста свежа и в добър външен вид.

Тялото й е стегнато, а лицето й има красив младежки вид. Певицата твърди, че това е защото се храни здравословно. Тя вече изключила от менюто си всички възможни боклуци и много внимава какво слага в устата си. Фолкаджийката разкри, че е изключила от ежедневната сидажба тлъсти и пържени храни, внимава много и със солта.

[caption id="attachment_443632" align="alignright" width="288"]Камелия Камелия сподели начина си на хранене[/caption]

Набляга повече на сезонните салати. Хапва в голямо количество плодове и зеленчуци, отново съобразени със сезона. Задължително пие по литър, два вода на ден. Стреми се да не вечеря по-късно от 19 часа, като последното не й се отдава много успешно. Внимава много със сладките изкушения, като си признава чистосърдечно, че те й са слабост. Салатите предпочита да си ги овкусява със зехтин, вместо олио.

Позволява си и да си хапва меса, като почти е навикнала на вегетарианска храна. От мръвките се стреми да си хапва повече пилешко и телешко, като се изкушава да консумира свинско много рядко и то при по-специални случаи. Това обаче тя го прави само в краен случай. Почти е изхвърлила от менюто си също млечните продукти, както сиренето и кашкавала.

Освен това от захарта използва само кафявата. Признава, че двамата с гаджето си Цветин пазаруват на строго определени места и магазини, където със сигурност знаят какъв е произхода на предлаганите храни там.

Камелия може да се похвали, че все още не е ползвала услугите на пластичната хирургия. Което са направили доста по-млади нейни колежки, както и доста хайлайф звезди. Въпреки това певицата изглежда перфектно. Не се е превърнала във фитнес маниак, както доста от нейните колежки от гилдията. Но обича да топи калории под завивките, заедно със своята половинка Цветин.