Страшен удар за Николета Лозанова, Божиновица не може да се побере в кожата си!

Николета Лозанова е победена от конкурентката си Моника Валериева. Тя е с едно място по-напред в годишната класация на Плейбой. За Моника се носят слухове, че е екс гадже на мъжа на НиЛо-футболиста Валери Божинов. След като видяла, че е десета в българския вариант на изданието, Николета Божинова изпаднала в бяс, твърдят близки до плеймейтката.

Тя не можела да се побере в кожата си, че Моника е с едно място напред. Според изданието тя е на девета позиция, а водещата на „Папараци” е на десето място. Въпреки че е само с един пункт напред, чаровната моделка не можела да разбере по какъв критерий се подбират красавиците в конкурса. Тя беснеела, че Моника Валериева има само изкуствени работи по себе си, а хората са я посочили за по-красива от нея.

[caption id="attachment_443624" align="alignright" width="300"]Николета Николета е сразена - Маника Валериева я победи в престижния конкурс[/caption]

Припомняме, че скандалът между плеймейтката и модела вече отдавна обикаля таблоидите и публичното пространство. В интервю манекенката от Дупница жесток жегна съперницата си, като се обиди, че я сравняват с нея.

Николета Божинова нямала нищо против златото и първото място за Бориса Тютюнджиева, но не искала да се примири с другия резултат. Николета била наясно, че Бориса е млада, достапривлекателна, а и медийния интерес непрекъснато кръжи около нея, защото е гадже на продуцента Андрей Арнаудов.

В своебразната класация на второ място отивала Славена Вътова. Третата позиция или бронза се присъждал на Виктория Ананиева. Конкурсът, в който участвали стотина хубавици набирал все повече популярност сред родните моделки, плеймейтки и манекенки. В него участие вече имали и три поп фолк диви. Като най-готини сред тях читателите на изданието посочвали Алисия, Лияна и Андреа.