Дарина Павлова разгневи близките на Илия Павлов Преглеждания: 16037

0
5/5 - (1 vote)

Дарина Павлова забрави напълно Илия Павлов

Дарина Павлова за пореден път успя да разгневи най-близките на покойния й съпруг Илия Павлов. Мадам Мулти е в обтегнати отношения със свекър си от 2003 година, откакто мафиотът издъхна. Причина за споровете между тях стана подялбата на несметното му богатство.

Бащата на покойния мафиот -Павел Найденов  не взе нито стотинка от милионите на сина си. Цялото му богатство остана в ръцете на Дарина, която и до ден днешен продължава да му се наслаждва. Неслучайно тя си спечели прякора веселата вдовица.

Причина за обтегнатите отношения между Дарина близките на мъжа й е и фактът, че тя не почита паметта му.

Дарина Павлова
Дарина Павлова забрави напълно Илия Павлов

Откакто е в България, Дарина Павлова дори не си е направила труда да посети гроба на мъжа си. Той е погребан в частна гробнища в Арбанаси. Вечният дом на мафиота се намира между бившата резиденция на Тато и девическия манастир. Приживе той много харесвал мястото и неслучайно е погребан там.

За поддръжката на частната гробнища се грижи изцяло Павел Наейденов. Почти всеки ден той ходи там, пали свещ, носи цветя и раздава сладки. Въпреки, че авел Найденов не взе и стотинка от богатството на сина си, той е човекът който е поел разноските по подръжката на гроба му.

Мадам Мулти не е дала нито стотинка за гроба на мъжа си, коментират близки на фамилията. Освен, че нехае за поддръжката му, тя рядко ходи  там. Откакто Илия Павлов не е сред живите, тя е ходила само три пъти на гроба му – на погребението, на 9 дни и на 3 месеца, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.