Илюминати превзеха световната мрежа

Илюминати превземат мрежата
0

Илюминати превзеха световната мрежа, вече имат своя общност в интернет

Ислямска държава не е единствената опасна организация, която използва интернет за собствените си цели. Илюминати превземат социалните мрежи и съвсем скоро ще станат част от тях. Те вече имат собствени канали във видеопортала You Tube, страници във Фейсбук и Туитър. И дори създадоха собствен сайт, от който отправиха послание—„Новият световен ред идва“.

„Организацията илюминати е елитна група от политически лидери, известни личности от света на шоубизнеса и други влиятелни хора на планетата. С обединението на световните лидери в организация, която е извън политическите, религиозните и географските граници, нашият орден помага за подобряване на благосъстоянието на цялата човешка раса.

Илюминати превземат мрежата
Илюминати превземат мрежата

Управлението на живота на 7 милиарда души не е лесна задача. Нашите задължения спрямо тази планета се простират през вековете и ние сме били свидетели на режима на различни власти. За да можем успешно да функционираме при всички тези смени на режима, ние илюминатите пазехме в анонимност членовете си и задачите, с които те се занимават. Нас няма да ни похвалят в нито една книга за историята, в нито един документ. Въпреки това илюминатите са помогнали да се формират всички големи социални общности на планетата, още откакто е създадена първата човешка власт. Нашите дела често са белязани с ясни символи, които представляват маркировката за нашите дела и влиянието им върху хода на историята, за тези, които търсят истината.

Под нашето ръководство светът еволюира и става по-добър, а вие участвате в процеса за изграждане на един по-добър свят“, се казва още в изявлението на илюминатите, на сайта им Illuminatiofficial.org.

Фактът, че организацията излиза на светло след толкова векове, предизвика немалко притеснения. От друга страна мнозина се чудят дали не става дума за поредната форма на измама заради безумните изисквания към желаещите да бъдат членове на организацията. В която уж членството е тайно и се извършва след специална покана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.